neděle 9. září 2012

Zpět v civliziaci

Ahoj všem,
po delší tobě - a také po týdnu téměř mimo civilizaci - jsem se rozhodla, že je čas se vám ozvat :) Bohužel, nemám žádné novinky, jen plnou hlavu starostí, co udělat dřív, nic nezapomenout, nic nezkazit. Čeká mě hodně náročný týden, budu v práci + budu pomáhat kamarádovi a ještě stihnu odjet na druhý konec republiky upsat se ďáblovi. No dobře, ne tak doslova, ale jsou přede mnou docela velké životní změny a úterním podpisem si tu největší z nich zpečetím. 

A protože vás rozhodně nechci odbývat, ale zároveň nemám bohužel tolik času na důkladnou přípravu článků (s fotodokumentací atd), tak jsem se rozhodla začít psát odkoukaný 30ti denní blogerský denníček-plán. A začneme hned zítra! 

A jen bych všem chtěla za závěr říct: Jděte si za svým. Pokud něco chcete, jděte si proto. Pokud si myslíte, že vám něco patří, vemte si to. Kašlete na lidi, co si o vás pomyslí, co si řeknou. Buďte spokojení. Pokud budete spokojení, bude spokojené i vaše okolí. A vlastně ještě něco: I jeden večer vám může změnit celý život. A jeden člověk vám může změnit celý večer. A taky úhel pohledu na život. 

Mám vás ráda a od zítřka se těšte! 

Vaše Bru <3

1 komentář:

  1. Celý článek, obzvláště ten závěr, je jedna velká pravda!

    OdpovědětVymazat