sobota 3. listopadu 2012

O cenách v Baru, který neexistuje

Nebudu kazit politiku Baru, to se přiznám hned. Nebudu ji kazit, protože s ní naprosto souhlasím. Pokud vás něco zajímá - třeba kolik stojí onen drink, tak se jednoduše zeptejte. Co je na tom tak složitého? Pokud vás to opravdu zajímá, tak vám nebude připadat trapné se zeptat. A pokud vás to tolik nezajímá, tak se to dozvíte pak na účtu při placení ;) Tak jako se ptáte v obchodě, kolik co stojí, když to tam nemají napsané. Jednoduché. Chápu, že ne každý přichází do Baru s neomezeným rozpočtem a tak by nerad způsobil nějaké fópa při placení, no tak se prostě zeptám kolik stojí ten drink a je to. Opravdu nic složitého. Navíc se dá pro všechny případy platit i kartou ;)

Ale abych nebyla uplně zlá, tak něco málo prozradím. Pokud jste zvyklí chodit na nějaké akce do klubů (two faces, semilasso,..), tak máte pravděpodobně hrubý přehled, kolik koktejly stojí. A ten hrubý přehled vám bohatě stačí třeba i pro tenhle první signature drink, jednoduše nazvaný Podpis:

Zdroj: Oficiální FB Baru, který neexistuje

Sama bych ceny čekala o něco vyšší, když si představím, jaké jsou asi provozní náklady Baru v jaké kvalitě drinky jsou! Kvalita (narozdíl od ceny) se rozhodně nedá srovnat s výše zmiňovanými brněnskými kluby...

Tak co, kdo už byl v Baru?

Žádné komentáře:

Okomentovat